Lukijaa hyvin palveleva tietokirja on lukukokemuksena sujuva. Se innostaa lukemaan ja kantaa tarinaansa kulloiseenkin aiheeseen sopivassa hengessä. Meille kirjan sisältö toimii aina suunnittelun lähtökohtana. Elävä, mielenkiintoinen taitto syntyy harkitusta tekstin ja kuvan liitosta.

Kirja on nykyään myös luksustuote, jonka parissa vietetään laatuaikaa. Kirja on esine, jonka omistaja haluaa säilyttää ja jonka pariin tekee mieli palata. Kaunis ja toimiva kokonaisuus on tavoitteemme, ja kirjamuotoilumme onkin palkittu monissa yhteyksissä.

Saunavuoro

Koskettavat kuvat ja tekstit tempasivat meidätkin saunamatkalle 21 saunaan, kaikissa Suomen maakunnissa. Heli ja Ville Blåfieldin yhteisteos kertoo tarkkanäköisesti miten monella eri tavoin saunan voi kokea.

Fonttivalinnalla suosimme suomalaisuutta
(Nils, Helsinki Type Studio).

Kustantaja: Teos

Sienivallankumous

Sieni-ihmiset ry:n lanseeraaman Sienivallankumouksen tavoitteena on Suomen ruokasienikulttuurin kehittäminen. Yhdistys liputtaa herkullisten sienten mahdollisuuksien puolesta. Sieniä toivoisi näkyvän yhä enemmän lautasilla niin kodeissa kuin ravintoloissakin. Sienivallankumous-kirja on kääntökirja, jonka toinen puoli toimii perinteisenä keittokirjana ja toinen esittelee sieniä tuoreella tavalla, esimerkiksi muotoilun maailmassa.

Toimitus ja kustannus: Sieni-ihmiset ry

Made in Helsinki

Kirja esittelee tyylikkäästi helsinkiläisiä tavaroita ja niiden valmistajia. Kirja muodosti yhtenäisen visuaalisen kokonaisilmeen Helsingin kaupunginmuseon samannimisen näyttelyn kanssa vuonna 2012.

Kaunis kirja -palkinto v. 2012

Aaloesta öljypuuhun

Kirjan kaunis kuvamateriaali on peräisin Leonhard Fuchsin vuonna 1542 latinaksi julkaisemasta kasvioppaasta De historia stirpium (kasvien historia).

Kaunis kirja -palkinto v. 2011

Kausiruokaa

Ilmastonystävän keittokirjassa myös laskelmat hiilijalanjäljestä esitetään kiinnostavasti!

Kaunis kirja -palkinto v. 2011