Aalto University Magazines

Aalto University Magazines -lehden ulkoasun kehitys toteutetaan vaiheittain. Meiltä vuonna 2021 tilattu kevyt uudistus nostaa kuvien merkitystä, ja visuaalisessa ilmeessä avainasemassa onkin kuvatoimitus. Yhteistyö Aallon opiskelijoiden ja alumnien kanssa antaa hyvät mahdollisuudet tilata kiinnostavaa kuvitusta ja valokuvaa. Numero 29:n esimerkeissä on Satu Kettusen kansikuvitus, Aleksi Valmusen valokuvia ja Eeva Sivulan kuvitus.

”Käsissämme hyvän yhteistyön eväät: Näkemystä. Kokemusta. Osaamista. Iloa ja ymmärrystä.”

Paula Haikarainen,
toimituspäällikkö,
Aalto University Magazine

EMMA-lehti

Espoon modernin taiteen museon kansainvälisen tason näyttelyt, mittavat kokoelmat ja muu toiminta esittäytyvät museon omassa EMMA-lehdessä, jonka ulkoasun suunnittelimme.

Taidemuseon asiakaslehdeltä toivottiin luonnollisesti vahvaa visuaalisuutta. Kussakin numerossa tuli huomioida ajankohtaiset näyttelyt ilmeineen ja samalla säilyttää EMMAn tunnistettava visuaalinen identiteetti.

Meillä

Designtalon asiakaslehti Meillä käsittelee asumiseen liittyviä aiheita erilaisista näkökulmista. Me vastasimme ulkoasusta, kuvituksesta ja kuvasuunnittelusta.

Toimitus: Katja Lindroos, Juha Salmi / StoryLiving, Pohjolan Design-Talo Oy

Kekkilän kesä

Puutarhainnostuksen kasvaessa Kekkilä oli myös puutarha-lifestylen edelläkävijä. Kesä-lehden konsepti räätälöitiin kuluttajan kasvaviin tarpeisiin tietää tuotteista enemmän sekä saada ideoita puutarhanhoitoon alan ammattilaisilta. Kesä-lehden ulkoasun lisäksi me vastasimme koko Kekkilän kuvasuunnittelusta ja -tuotannosta.

Myynti & Markkinointi

Myynnin ammattilaisille suunnatun lehden ulkoasukonsepti on raikas ja helposti lähestyttävä.